Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit op 8 december

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit | 8 december 2016 | 10.00 – 18.00 uur | Congrescentrum Brabanthallen | Den Bosch

De afgelopen vier jaar hebben heel veel mensen gewerkt aan beter cultuuronderwijs. Met resultaat! Leerkrachten zingen weer met hun klas. Scholen en culturele instellingen werken met succes samen. Maar vooral heel veel kinderen krijgen structureel cultuuronderwijs in groep 1 tot en met 8.

Scholen en culturele instellingen hebben een beweging in gang gezet die niet meer weg te denken is uit het cultuuronderwijs. Tijdens de conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit zetten we de beweging even stil om met elkaar te delen wat er de afgelopen jaren aan resultaat geboekt is. Om hierna geïnspireerd en vol motivatie aan de slag te gaan met nog meer Cultuureducatie met Kwaliteit!

Wilt u zich laten inspireren én zelf aan de slag gaan? Schrijf u dan in voor de Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit op 8 december in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

 

 

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons