Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Cultuurcoaches

Op een enkele school zien we betekenisvol cultureel aanbod na schooltijd. Maar de meeste trajecten zijn vooral gericht op processen binnen de school. Veel scholen hebben niet de mankracht om de buitenschoolse verbindingen te maken. De cultuurcoach gaat deze relevante verbinding maken. Er is veel draagvlak binnen de scholen voor deze beweging. We doorlopen dit proces samen met CiST, Art-Fact en Factorium. De aanzet en planvorming vonden plaats in 2018. De gemeente Tilburg juicht de ontwikkeling toe en volgt het proces op de voet.

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons