Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Junior Stadsdichter

Binnen dit project krijgen dichttalenten (14-17 jaar) de kans om Junior Stadsdichter van het jaar te worden en hun creatieve taalvaardigheid verder te ontwikkelen. De Junior Stadsdichter heeft dezelfde taken als de Stadsdichter: hij of zij schrijft gedichten bij belangrijke of interessante gebeurtenissen of fenomenen, treedt regelmatig op bij evenementen in de stad en becommentarieert het leven in de stad vanuit de visie van een jongere. Junior Stadsdichter is een samenwerkingsproject tussen CiST en de Bibliotheek.

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons