Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Pilot cultuurcoach Tilburg West

Via het programma VANG JE DROOM willen we meer kinderen in Tilburg West kennis laten maken met verschillende vormen van kunst & cultuur om zo een bijdrage te leveren aan de talentontwikkeling van kinderen. Samen met de vijf basisscholen en partners uit de wijk en stad werkt Cultuurcoach Miriam Alders in opdracht van Art-fact, CiST en Factorium aan de ontwikkeling van een wijkbreed kunst & cultuurprogramma. De Cultuurcoach blikt terug naar de pilot 2019-2020 jaar en kijkt vooruit.

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons