menu

Cultuureducatie op jouw school

Jouw culturele expertise als onderdeel van cultuureducatie

Wat we bieden

Onze kennis en ervaring zetten wij graag in voor een advies op maat, voor zowel de scholen als de culturele sector. Dit doen we met gesprekken, in de begeleiding van projectaanvragen en door het bouwen aan een (online en offline) community voor cultuureducatie in onze stad. (Daarnaast nemen we deel aan verschillende werkgroepen en voeren we de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit uit in de gemeente Tilburg. Via onze programmalijnen bouwen we aan kwalitatieve cultuureducatie die tot de verbeelding spreekt, in en rondom de scholen.

Samen in ontwikkeling

Als partner voor de scholen en de culturele sector zetten we onze kennis, inzichten en ervaringen. We gaan in dialoog met alle partijen en maken de connectie. Als projectleider en procesbegeleider maken we niet alleen de connectie, maar ondersteunen wij ook de co-creatie tussen onze partners. Zo stimuleren we de toegankelijkheid van de programma’s in cultuureducatie op scholen.

Heb je vragen over cultuureducatie? Neem contact met ons op over hoe we je kunnen helpen!

Bijdragen aan de culturele en creatieve ontwikkeling van leerlingen

CiST gelooft in de kracht, en het plezier, van cultuureducatie. Voor elke leerling in Tilburg. Daarom brengen we de kunsten naar de scholen en de scholen naar de kunsten. Samen met de scholen en de culturele sector ontwikkelen we gevarieerde volwaardige programma’s en helpen we om deze een vaste plek in het onderwijs te geven. Op naar een wereld vol inspiratie en verbeelding!

Het laatste nieuws

Meer nieuws

PODCiST

In onze podcastserie nemen we je mee in daar waar wij als CiST elke dag mee bezig zijn. De verbinding tussen kunst, cultuur en onderwijs. In deze podcast stellen we onze vragen, omarmen we het niet weten en spreken we met mensen uit het werkveld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ik ga ermee akkoord dat CiST mijn e-mailadres verwerkt, zoals omschreven in de privacyverklaring, om mij nieuwsbrieven te versturen.

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl