Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Art & Sofie

Opleiding Vakspecialist Drama

“Drama biedt je leerlingen de kans creatief te zijn, taalvaardig te worden én zich in anderen in te leven. Hun sociale vaardigheden groeien spelenderwijs en ze ontdekken hun eigen plek in een steeds groter wordende wereld.”

Je hebt affiniteit met het vak drama en ervaart in je werk dat de talenten van kinderen en jongeren al spelend zichtbaar worden. Zie je professionalisering op dit vlak als een uitdaging? Dan is de opleiding Vakspecialist Drama iets voor jou!

In de tweejarige opleiding tot Vakspecialist Drama leer je om deskundig binnen je eigen praktijksituatie met drama te werken. Je krijgt inzicht in belangrijke aspecten van het vak en ontwikkelt jezelf als speler. Na de opleiding ben je in staat tot het geven van dramalessen en het maken van theatrale presentaties binnen een school, BSO, cursus of kunstinstelling.

Kenmerkend aan de opleiding is het intieme karakter met tijd en aandacht voor persoonlijke groei. Felice en Elke zijn theaterdocenten die midden in het werkveld staan, weten wat er speelt in het onderwijs en het theater. Ze hebben een grote betrokkenheid bij de groep en staan samen met de cursisten op de vloer. Hierdoor ontstaat een informele sfeer waarin kennis en ervaringen worden uitgewisseld en je geïnspireerd naar huis gaat.

Felice en Elke zijn ook te benaderen voor teamtrainingen en theaterwerk op maat. Zowel in het PO als in het VO zijn ze ervaren in het opzetten en uitvoeren van theater- en interdisciplinaire projecten, het regisseren van voorstellingen en begeleiden of ondersteunen van docenten. Voor meer informatie over de opleiding Vakspecialist Drama of onze andere werkzaamheden, neem gerust een kijkje op onze site!

E-mail
vakspecialistdrama@gmail.com
Website
http://www.vakspecialistdrama.nl

Programma's

Duur
0 uur

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons