Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

BlewScreen

Game design, gamification, animatie, game workshops, animatie workshops en experience design.

Wij zijn een game studio in Tilburg die voornamelijk serious en applied games maakt. Dit doen wij ook voor het PO en VO.

Wij geven workshops en zijn tevens ex-docenten. Wij sluiten aan bij bestaande lesprogramma’s. Er zijn scholen die een van onze projecten als basis voor een lesprogramma hebben genomen: https://www.blewscreen.com/ portfolio-item/boschplay/

Wij inspireren en activeren diverse (jongere) doelgroepen met ons werk. Binnen lesprogramma’s laten we toegankelijke en alternatieve vormen van het creëren van content zien en dat gamen samen qua doel erg dynamisch kan zijn en ook voor alle type leerlingen.

Wij willen zo effectief mogelijk “moeilijke” onderwerpen verwerken in “leuke” behapbare en bijblijvende ervaringen. Op welke associaties of voorkennis kun je daarbij inspelen? Binnen onze workshops werken we toe naar een inhoudelijk en leuk resultaat wat uitgroeit tot een interactieve beleving.

We zetten leerlingen aan tot co-creatie in karakter ontwerp, storytelling en animatie. Ze werken naar een uniek resultaat voor een game toe.

Bij het gamen: afleiding weerstaan en het afwisselen van competitie en samenwerking.

Adres
NS plein 15 5014 DA Tilburg
E-mail
info@blewscreen.com
Website
http://www.blewscreen.com

Programma's

Duur
0 uur

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons