Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Gaffar Binda Entertainment Educatie

De aandacht voor talentontwikkeling is in korte tijd enorm toegenomen. Het is een investering voor in de toekomst, omdat talentontwikkeling kansen geeft en die weet te ontplooien en te profileren in de maatschappij. Het is de manier om (risico)jongeren positieve succeservaringen bij te brengen.

Als talentbooster brengt Gaffar jongeren letterlijk en figuurlijk in beweging. In zijn presentatie en (op maat gemaakte) educatieve workshops vertelt hij over zijn levenservaringen, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Gaffar Binda was amper 17 toen hij van zijn hobby zijn werk maakte. Bereikte nationaal en internationaal succes. Na velen jaren Nederlands Kampioen Breakdance te zijn geworden en finalist van Hollands Got Talent 1st seizoen samen met zijn crew Hustlekidz, ontvangen zij uitnodigen wereldwijd voor battles, jureren en workshops. Ook treed hij op voor (tv-)shows, commercials en evenementen wereldwijd met bekende internationale artiesten zoals DJ Afrojack en Rita Ora.

Afgelopen 10 jaar heeft hij het voorrecht gekregen om aan duizenden leerlingen wereldwijd breakdance- en lifestylevoedingsworkshops te geven. Na een succesvolle carrière als professionele breakdancer is hij in 2010 gestart met een onderneming in entertainment educatie. In oktober 2014 heeft hij zijn ‘Bachelor of Social Work’ mogen ontvangen en met plezier gewerkt aan zijn afstudeeronderzoek ‘Have a break, have a talent’. Graag deelt hij zijn ervaring en kennis met jongeren zodat zij ook eerlijke kansen krijgen.

Jongeren die zich concentreren op hun talenten en tot bloei komen over het algemeen gelukkig zijn. Ze ervaren namelijk een flow – een mentale toestand waarin ze volledig opgaan in hun activiteit. Als je dit ervaart, verlang je naar herhaling. En door dat gevoel word je gemotiveerd om je te blijven inspannen.

Sport en bewegen leveren een belangrijk bijdrage aan de motorische-, sociale- en cognitieve ontwikkeling en gezondheid van jongeren. Leerlingen met een gezonde leefstijl presteren vaak ook beter op school. Helaas worden nog steeds jongeren geconstateerd met bijvoorbeeld overgewicht of diabetes, veroorzaakt door te weinig beweging. Educatieve breakdance activiteiten bij Gaffar Binda leveren een bijdrage aan talentontwikkelingsproces en helpt aan gezonde leefstijl!

Adres
Veemarktstraat 39 5038 CT Tilburg
E-mail
info@gaffarbinda.com
Website
http://www.gaffarbinda.com/

Programma's

Duur
0 uur

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
06 53385048
ineke.frijters@tilburg.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
06 28547067
lizette.mijland@tilburg.nl
Volg ons