Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Muzikaal Gebroed

  1. Wat is jullie expertise?

Berrie Kolmans studeerde Schoolmuziek en Koordirectie aan het Brabants Conservatorium. Hij werkte 18 jaar als muziekdocent aan het Koning Willem II College. Momenteel is hij artistiek directeur bij CulTuur BSO Monopole en werkt met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Daarnaast is hij componist en treedt hij op als liedjeskunstenaar in diverse samenstellingen. Hij zingt en begeleidt zichzelf op piano en accordeon.
Anke van Esch studeerde aan de ArtEZ theaterschool in Arnhem en maakt inmiddels ruim 10 jaar theater en muziek, zowel uitvoerend als docent/regisseur. Ze maakt het liefst theater met en voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud, en heeft een grote voorliefde voor de jeugd! Het liefst combineert ze haar ervaring in het onderwijs én in het theater in de projecten die ze doet. Zoals met deze kindervoorstelling Het Grote Geheim van Niks, waarin kinderen theater en muziek kunnen zien, horen maar juist ook kunnen beleven.

  1. Hoe werken jullie in het onderwijs?

Door op speelse en natuurlijke wijze kinderen vertrouwd te maken met muziek en theater. We laten de kinderen ervaren dat zingen en spelen heel gewoon is en dat het in ieder van ons zit.

  1. Wat willen jullie bereiken?

Dat kinderen ervaren dat cultuur een passie is die in iedereen zit en onderdeel is van jouw zijn.

  1. Met welke vragen zijn jullie bezig binnen jullie werk?

Op welke manier je het beste de passie voor cultuur kunt delen.

E-mail
muzikaalgebroed@gmail.com

Programma's

Duur
0 uur

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons