Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Studio Kazoe

Ontdek de designer in jezelf!

 

Kazoe van den Dobbelsteen is afgestudeerd aan de Design Academy en sindsdien werkt zij als zelfstandig ontwerper aan diverse projecten voor bedrijven en particulieren. Als ontwerper creëert Kazoe innovatieve totaal concepten en is gespecialiseerd in custom-made design, op het gebied van styling, mode en textiel ontwerp. Studio Kazoe ontwerpt fashion accessorises als tassen en sieraden in eigen beheer.

 

Studio Kazoe bied praktijk gerichte design workshops aan waarin het maakproces centraal staat en leerlingen “leren door te doen”. Na een korte inleiding over mijzelf en mijn werk laat ik de leerlingen kennismaken met het ontwerpproces: oriënteren, onderzoeken, uitvoeren, evalueren en presenteren. Vervolgens werken leerlingen zelf of in groepsverband aan hun eigen ontwerp en product. In een workshop worden schetsen of een moodboard gemaakt, er worden kleuren en materialen gekozen en leerlingen maken hun eigen bruikbare product.

 

Studio Kazoe wil leerlingen inspireren en hun eigen creativiteit laten ontwikkelen. Leerlingen stimuleren om met hun handen te werken en een concreet product te maken. Bewustwording van duurzaamheid “zero waste, recyclen en upcyclen” Hoe kunnen we duurzame, bewuste en creatieve ontwerpen maken die bij kunnen dragen aan een goede, gezonde en fijne leefomgeving.

E-mail
info@kazoe.nl
Website
http://www.kazoe.nl/

Programma's

Duur
0 uur

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons