menu
Cist Netwerkbijeenkomst

CiST netwerkbijeenkomst

Op 21 juni 2022 is het zover - na een lange tijd online rollen we de rode loper uit voor een netwerkbijeenkomst in en rondom onze nieuwe locatie bij Carré! Een mooi moment om als leraar, kunstvakdocent, kunstenaar en culturele instelling elkaar weer te ontmoeten. We bieden verschillende settings aan waarin je de gelegenheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan, te delen en geinspireerd te worden.

Wat kun je verwachten?

Een middag en avond gevuld met een rijk programma, wat je zelf samenstelt. Met keuze uit onder andere cabaret, Social Play, zeep CiST sessies, een kleine voorstelling, samen in gesprek en open ateliers. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en sluiten we af met een inspirerende theatervoorstelling.

Aanmelden

Zien we je 21 juni bij Carré? Meld je snel aan via de knop 'REGISTREER'. Op de dag zelf maak je je keuzes voor het programma. We kijken uit naar een mooie dag!

Beeldopnames

Bij dit evenement van CiST worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk. Je kunt bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via media@cist.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Datum
Duur
LocatieCarré 32-38, 5017 JE, Tilburg
Voor wiePO - VO - kunstenaars - kunstvakdocenten - culturele instellingen
Deel met elkaar

© 2022 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg / Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg / info@cist.nl