menu
Icc Verdiepingsmiddag

ICC verdiepingsmiddag met Wolf Brinkman

Wat heeft een gevlochten mand uit Suriname, een liedje uit China, Street dancing en de tafel van zeven gemeen? Ze maken allemaal gebruik van patronen.

De overeenkomsten tussen cultuurvakken en het curriculum zijn eindeloos als je weet waar je moet kijken. Naast patronen zijn er nog zeven fundamentele begrippen die door alle culturen in alle tijden zijn gebruikt om tot ontwikkeling te komen.

Wolf Brinkman noemt ze Cultuurbouwstenen en laat in deze lezing zien op welke manier ze verankerd zijn zowel in het onderwijs als in de cultuurvakken. In de aansluitende workshop onderzoeken we deze verbindende eigenschap van de Cultuurbouwstenen.

Eindelijk is het zo ver

We hebben een mooi programma in het kader van de professionalisering en verdieping ICC samengesteld.  Kunstenaar en vakdocent Wolf Brinkman, al eerder in Tilburg  geweest, komt ons verrassen met de doorontwikkeling van de bouwstenen.

Deze inspirerende ICC verdiepingsmiddag bestaat uit een lezing, een workshop en sluiten we af met een netwerkmoment met drankje om nog met elkaar van gedachten te wisselen over de doorontwikkeling van de bouwstenen kunst en cultuur.

Er is ruimte voor maximaal 35 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden als je interesse hebt.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar Wendy Goossens: wendy.goossens@cist.nl.

Over Wolf Brinkman

Beeldend kunstenaar, onderwijsmaker, auteur

Wolf opereert op het snijvlak van kunst, cultuur en onderwijs. De perfecte persoon dus voor het verzorgen van een ICC verdiepingsmiddag. Wolf is onder andere auteur van Kunst = taal en rekenen. Een inspiratiebron voor leerkrachten die anders met de vakken taal en rekenen willen omgaan. hij ontwikkelt educatieprogramma's, traint professionals en geeft lezingen en workshops over de verbinding tussen onderwijs en cultuur.

Datum
Duur
LocatieFactorium, Koningsplein Tilburg
Voor wieICC contactpersonen, cultuurprofessionals, onderwijsprofessionals
Deel met elkaar

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl