menu
Young Classical Talent Award

Young Classical Talent Award

De jeugd heeft de toekomst! Daarom ontwikkelde Kamerata Zuid, samen met Schouwburg Concertzaal Tilburg en CiST, het project ‘Young Classical Talent Award’: een jaarlijks terugkerend concours voor talentvolle scholieren van middelbare scholen uit Tilburg e.o.  Muzikale talenten krijgen die avond de unieke kans om onder begeleiding van een professioneel orkest een muziekstuk te zingen of spelen voor een vakjury. De winnaar wint de award én een masterclass in zijn of haar discipline. Op 12 april is de finale in de concertzaal van Tilburg en wordt de winnaar bekend gemaakt!

Koop je tickets voor deze avond via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Beeldopnames

Bij dit evenement van CiST worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk. Je kunt bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via media@cist.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Datum
Duur
LocatieConcertzaal Tilburg
Deel met elkaar

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl