3D stilleven uitgaand van een wereldstad, land of stukje geschiedenis naar keuze

Wil je graag dat de leerlingen een keer op een creatieve manier bezig zijn met wereldoriëntatie of geschiedenis? Dan is deze kunstklas zeker een aanrader.

De leerlingen maken een stilleven van diverse materialen uitgaand van een wereldstad, land of periode uit de geschiedenis naar keuze. Ze gaan eerst op onderzoek uit en verzamelen interessante informatie en afbeeldingen van het onderwerp en maken daar een moodboard van. Uitgaand hiervan boetseren ze verschillende vormen die kenmerkend zijn voor het thema. Er wordt gekleid uit één stuk en er worden texturen en decoratiematerialen aangebracht. De losse figuren worden een geheel door ze samen te voegen als in een stilleven. Door welke wereldstad, land of stukje geschiedenis laten jullie je inspireren? Wij horen het graag.

Aanbieder
Kinderkunstklas
Datum
In overleg
Duur
3 uur
Locatie
Op school
Kosten
€60,-- per uur, exclusief materiaalkosten. Kinderkunstklas zorgt voor alle decoratiematerialen en maakt voor ieder kind een gekleurde sokkel. Dit project vergt daarom veel voorbereiding, we rekenen hiervoor 1 uur extra. Vooraf krijgt u een handleiding met beeldmateriaal.
Bestelnummer
9441
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug