Boekenvrienden voor altijd!

Een interactieve, theatrale en leesbevorderende vertelvoorstelling die aansluit bij het thema van de kinderboekenweek 2018 over vriendschap.

BFF’s, bloedbroeders, maatjes, boezemvrienden, vriendenclubjes, dierenvrienden, boekenvrienden… Over heel wat soorten vriendschappen bestaat wel een verhaal. Met alle leuke en spannende kanten, maar ook met minder leuke aspecten als ruzie en buiten gesloten worden. En hoe daar dan weer mee om te gaan… Lukt het even wat minder goed in een gewone vriendschap, of wil je juist met je vrienden samen graag avonturen beleven? Duik dan in een boek en vind je beste boekenvrienden. Om bij uit te huilen, om mee te lachen of te griezelen. Boekenvrienden raak je nooit kwijt, Boekenvrienden zijn er voor altijd!

Theater ERWAZZUS brengt samen met de kinderen uit het publiek verhalen tot spelen! Een verhaal komt tot leven en krijgt betekenis voor de kinderen door ermee te spelen. Natuurlijk mogen ze tijdens de voorstelling ook zelf laten zien/horen wie hun beste dieren- mensen- of boeken-vriend is. De verhalen/boeken die tijdens de voorstelling aan de orde komen zijn afgestemd op de leeftijd van de groep.

Aanbieder
Verteltheater Erwazzus
Datum
september en oktober 2018
Duur
0:50 uur
Locatie
Op school/ bibliotheek of theater
Kosten
€375,-- 1 voorstelling (max.50 leerlingen): € 375,--, per voorstelling extra op dezelfde dag + € 110,--
Bestelnummer
14157
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug