Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Character, Animatie en Game workshop – Bosch

Boschplay is een workshop-pakket laagdrempelige workshops waarin character design, character animatie, storytelling en cooperatief gamen met zelfgemaakte characters centraal staan.
Deelnemers gaan met magazine knipsels of eigen tekeningen aan de slag om een Jeroen Bosch geïnspireerd game-character samen te stellen. Vervolgens gaan ze die in kleine groepen animeren (met of zonder verhalende intro-animatie), technisch klaarmaken voor de game en uittesten.
Als het karakter met zijn verschillende animaties in de game geplaatst is, dan kunnen per spelronde vier spelers verdeeld in twee teams het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in de gamewereld.
De game is geïnspireerd op het thema van de 7 hoofdzonden van Jheronimus Bosch en met 2 verschillende routes. In de game zullen spelers de inzet in wedstrijd en samenwerken moeten afwisselen. Spelen non-gamers deze game daarom vaak beter dan hardcore gamers?
Ontwikkeld voor het SVO, maar al jaren ingezet voor PO, (S)VO en ook volwassenen. E…

Aanbieder
BlewScreen
Datum
In overleg
Duur
2:10 uur De workshops kunnen naar wens qua duur afgestemd worden door bepaalde componenten wel of niet bij het programma te betrekken.
Locatie
Op school / variabel
Kosten
€275,-- (excl. BTW / reis- en parkeerkosten) per 20 deelnemers en 5 euro per extra deelnemer (maximaal 20 deelnemers extra per groep). Per extra groep op 1 dag 50 euro korting. Maximaal 4 groepen op 1 dag a.h.v. overlappende indeling.
Bestelnummer
17117
Doelgroep
Activiteit
Discipline

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
06 53385048
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
06 28547067
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons