CMKT voorstelling: Bontehond – Pak ‘m!

Met je kleuters naar het theater!

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK ’M van Bontehond: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achtervolging op vijf vierkante meter. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK ’M is de opvolger van de kleuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

THEMA’S: VERBEELDINGSKRACHT – VERSTOPPEN – SAMEN PLEZIER MAKEN

Aanbieder
Theaters Tilburg
Datum
Maandag 2 april 2019
Duur
1 uur 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn
Locatie
Schouwburg - studio
Kosten
€4,50 inclusief lesbrief in de klas, prijs per leerling, workshop indien mogelijk door gezelschap
Bestelnummer
14359
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug