CMKT voorstelling: De Lichtbende – Ko met de Vlo

Ko met de vlo is een bizarre en spannende slapstick over een aandoenlijke zwerfhond die in een liefdevol gezin wordt opgenomen. Wat het gezin niet weet, is dat er in zijn vacht een familie vlooien verstopt zit… Een terroriserende plaag voor het hele huishouden! Een geestig, ietwat absurd verhaal met een verrassende afloop.

Lichtbende maakt ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen met muziek, beeldende kunst en theater ‘live’ voor je ogen versmolten tot animatiefilm, op een groot scherm geprojecteerd met toverlantaarns. Een unieke mix van theater, muziek en lichttechniek.

Ko met de Vlo is een familievoorstelling voor iedereen van 4 tot 104. Na de voorstelling volgt een korte demonstratie waarbij de kinderen al hun ‘hoe-doe-je-dat-vragen’ kunnen stellen.
UITVOERENDEN: Marie Raemakers, Rob Logister, Rop Severien (projecties en spel)en Helene Jank (muziek)

“Letterlijk en figuurlijk een lichtend voorbeeld van theatermakers die omgaan met licht als een levend object. De toeschouwer wordt in hun werk meegenomen op een manier die lang op het netvlies achterblijft en in het gehoor resoneert.” DE WERELD VAN HET POPPENSPEL Joanne Oussoren 2017

Aanbieder
Theaters Tilburg
Datum
maandag 18 februari 2019
Duur
0:50 uur 10 minuten voor aanvang aanwezig
Locatie
de nwe vorst
Kosten
€4,50 inclusief lesbrief in de klas, prijs per leerling, workshop indien mogelijk door gezelschap
Bestelnummer
14831
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug