CMKT voorstelling: Plan d-/Andreas Denk – Buurman in de natuur

Naar het theater met je klas! Stoere dansvoorstelling over de natuur en techniek, met interactieve installatie in de foyer.

De twee buurmannen duiken in de natuur. Geen mini-moestuin, maar de echte wildernis! Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan – hop – aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten en ze harken er vrolijk op los. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Natuurlijk gaat er van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen… Een vrolijke, ontroerende dansvoorstelling over de kracht van techniek, de natuur, maar ook over de kwetsbaarheid van ons milieu.
Buurman in de natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor jouw hulp nodig! Help stroom opwekken, water spuiten en wind- en donderslagen maken.

Gezien door Gwen Sengers: “Buurman speelde deze winter voor regulier publiek en ik vond het zo jammer dat de scholen er niet op hadden kunnen intekenen, dat we er alsnog werk van hebben gemaakt. Een stoere dansvoorstelling voor de middenbouw en heel interactief.”

THEMA: VRIENDSCHAP | DUURZAAMHEID | TECHNIEK | SAMENWERKING | ZORG VOOR JE OMGEVING EN ELKAAR

Aanbieder
Theaters Tilburg
Datum
Maandag 12 en dinsdag 13 november 2018
Duur
1 uur 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn
Locatie
Schouwburg - studio
Kosten
€4,50 inclusief lesbrief in de klas, prijs per leerling, workshop indien mogelijk door gezelschap
Bestelnummer
14319
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug