Combinatieworkshop Vincents Tekenlokaal en Perron T

Nieuw dit schooljaar: een combinatieprogramma Vincents Tekenlokaal en Perron T! In deze workshop die een dagdeel duurt verkennen we het grensgebied tussen kunst en techniek. We werken met verschillende disciplines en materialen en werken daarmee toe naar 1 eindproduct. Dit combinatieprogramma is een mooie manier om kennis te maken met de veelzijdigheid van techniek en kunst en om een dagdeel in Ontdekstation013 te spenderen. Bij deze workshop focussen we op een aantal kern- en leerdoelen. Mocht u hier meer inzicht in willen krijgen laat dat dan even weten, dan sturen we u dat toe.

Bij onze workshops maken wij gebruik van de principes van Onderzoekend en Ontwerpend Leren; ook gaat er bijzondere aandacht uit naar het benutten van 21st century skills. We bieden deze workshop aan op het niveau van de klas, waardoor hij zowel voor de bovenbouw van de basisschool als de onderbouw van de middelbare school geschikt is.

Afhankelijk van het seizoen, het weer en de wensen van de klas kan de inhoud van deze combinatieworkshop op verschillende manieren worden ingevuld. Ons workshopaanbod blijven we verbreden, waardoor we vaak ook workshops aanbieden die niet in de brochure staan maar die u ook zou kunnen volgen. We staan er ook altijd voor open om onze workshops aan te passen op de onderwerpen en thema’s waar uw klas op dat moment mee bezig is, zodat we goed kunnen aansluiten op uw lesprogramma en daar een uitbreiding van kunnen zijn.

Neem dus vooral contact met ons op voorafgaand aan uw bezoek om met ons door te nemen wat de mogelijkheden zijn!

Aanbieder
Het Ontdekstation013
Datum
In overleg
Duur
3 uur
Locatie
Tilburg
Kosten
Op aanvraag
Bestelnummer
13855
Valt onder
Wetenschap en techniek
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug