Deskundigheidsbevordering voor het team

Door de digitalisering van, en de snelle veranderingen in de maatschappij zijn de lesprogramma’s flink aan het veranderen. Andere dingen worden belangrijker. Creativiteit zal een grotere rol gaan spelen in het onderwijs. Wij kunnen uw docententeam nieuwe ideeën, technieken, benaderingen en vaardigheden aanreiken ter aanvulling op bestaande kennis. Ook kijken we hoe de creatieve lessen vakoverschrijdend kunnen worden, zodat het meer integreert in de bestaande lesstof. Door de reguliere lesstof ook beeldend te maken, zal het nog beter bijblijven bij de leerlingen.

We kijken naar de vele raakvlakken van de 21st Century Skills en het beeldende vak. En behandelen het onderwerp ‘beoordelen van werkstukken’. In overleg komen we tot een voor u interessante docententraining. Het hele team, of wie daarvan geïnteresseerd is, kan hier deel aan nemen.
Er worden vele tips gegeven en technieken en materialen uitgeprobeerd. De training wordt uitgewerkt in een uitgebreid naslagwerk, zodat uw team altijd kan terugkijken op wat er aan bod is gekomen.

BIKcollectief heeft samen met Kinderkunstklas een reeks van basistrainingen ontwikkeld waarin vele aspecten belicht worden. Indien nodig kan deze aangepast worden aan de wensen van de school.

Aanbieder
BIKCollectief
Datum
In overleg
Duur
0 uur In overleg
Locatie
Op school
Kosten
€60,-- per uur, exclusief reis- en materiaalkosten
Bestelnummer
8809
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug