Golden Cage PO

Dromen doen we allemaal. Of je nou een grote toekomstdroom hebt of lekker in je bed droomt dat je kan vliegen of toveren, letterlijk en figuurlijk dromen helpt ons in onze ontwikkeling. Het geeft ons hoop en motivatie en prikkelt onze creativiteit.

De afgelopen tijd is Golden Cage, ons kunsteducatie programma, aan de slag gegaan met het ontwikkelen van workshops voor basisscholen rond het brede thema ‘dromen’.
Zo komt voor groep 1 en 2 ridder Alexa naar school om te vertellen over haar droom om de beste ridder van de stad te worden, groep 3 en 4 gaan aan de slag met alle geluiden die je ‘s nachts hoort als je lekker wilt gaan slapen, groep 5 en 6 gaan rappen over het lichtje wat nog brandt op de gang als verder alles donker is, en groep 7 en 8 stellen zich voor wat ze zouden doen als hun dromen geen limiet hadden.

Door middel van bewegings-, muziek-, kunst- en drama-opdrachten zullen de kinderen onder begeleiding van gespecialiseerde coaches werken aan een spetterende presentatie voor elkaar of voor de ouders.

Aanbieder
Golden Cage
Datum
In overleg
Duur
3 uur Duur van de workshop wordt aangepast op de wens van de school
Locatie
Op school
Kosten
€50,-- per uur
Bestelnummer
13845
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug