i-Classics

i-Classics
CKV/Muziekklas – havo/vwo

Een symfonieorkest als rockband langs de catwalk, als verlengstuk van technologie of als een grande buffet? Ontdek het bij i-Classics waarbij de i staat voor innovatie, inspiratie, interactie en interdisciplinair. Een verrassend concert van een uur met spannende cross-overs waarbij leerlingen ervaren dat klassieke muziek in deze nieuwe context past bij hun leefwereld.

Music & Light
Ruim 100 jaar geleden droomde Alexander Skrjabin van een symfonie van licht als tegenhanger van een symfonie van klank. Wat destijds een droom was, wordt bij philharmonie zuidnederland werkelijkheid. In Prometheus creëert het orkest samen met het Blauwe Uur en Toneelgroep Maastricht één overrompelende totaalervaring van klank, licht, kleur en toneel.

Music & Icons
Stap een rituele wereld in en wordt een Icon. Tijdens dit indrukwekkende concert ben je geen toeschouwer maar word je onderdeel van de voorstelling. De philharmonie zuidnederland, FASHIONCLASH, het Belgische theatercollectief playField en theatermaker Joost Horward brengen je samen in de wondere wereld van klassieke muziek, mode en choreografie. Laat je verrassen en ervaar een nieuw ritueel dat jouw wereld compleet op zijn kop zet.

Music & Food
La Grande Bouffe wordt beschouwd als de meest controversiële en decadente film uit de Franse geschiedenis. Een brutale aanval op de gevestigde orde, maar vooral ook een film die de zinnen prikkelt. En dat kan ook tijdens een concert. Laat je muzikaal verleiden door het orkest terwijl acteurs van Toneelgroep Maastricht en WOW Food al je zintuigen prikkelen. Kortom: een verleiding vol geur, kleur, smaak en klank.

Music & Light
Eindhoven za 6 ok 2018 – Muziekgebouw – 20.15 uur

Music & Icons
Eindhoven do 11 okt 2018 – Klokgebouw – 20.30 uur
Tilburg vr 12 okt 2018 – EVE – 20.30 uur

Music & Food

Eindhoven do 11 apr – Klokgebouw – 20.30 uur
Tilburg vr 12 apr – EVE – 20.30 uur

kosten: concertkaart € 10,-
aantal musici: symfonieorkest
aantal leerlingen: in overleg

Aanbieder
philharmonie zuidnederland
Datum
12 oktober 2018, 12 april 2019
Duur
1 uur
Locatie
EVE
Kosten
€10,--
Bestelnummer
10583
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug