Kernvoorstelling CiST/Theaters Tilburg: Het Laagland – Gewoon Held

Kernvoorstelling CiST/Theaters Tilburg
Eigenzinnige bovenbouwvoorstelling van Het Laagland!

In Gewoon Held leiden superhelden als Wonderwoman en Spiderman overdag een onopvallend bestaan. Dat is de perfecte dekmantel voor hun superdaden. Maar vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Daarom komen ze hun boeltje aan ons overdragen, mét al hun megakrachten en superskills erbij! Vanaf nu moeten wij zelf de wereld maar verbeteren, altijd de goede beslissing maken en er nog goed uitzien ook. Deze vier willen voortaan alleen nog maar zichzelf zijn. Gewone mensen met normale krachten en gedachten, met alle tekortkomingen die daarbij horen. Kappen met die hoge lat. Dat is pas super, man!

Maar die overgang valt nog niet mee. Als ze hun superheldendom laagje voor laagje afpellen, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is en waarom iedereen dekmantels heeft. Een jampotje niet open krijgen, wordt toch een beetje gênant. De hoge lat verlagen, blijkt lastiger dan verwacht, want misschien hoort die ook wel bij jezelf zijn? En falen is eigenlijk doodeng. Moet je een held zijn om geen held te durven zijn? Maar dan ben je dus toch een held?!

Openhartig vertellen de ‘Fantastic Four’ in deze kleurrijke voorstelling over hun superkrachten, tere harten en intieme gedachten.

Aanbieder
Theaters Tilburg
Datum
Dinsdag 9 en woensdag 10 april 2019
Duur
1 uur 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn
Locatie
Schouwburg
Kosten
€4,50 incl. workshop op school, prijs p. leerling
Bestelnummer
14215
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug