Kernvoorstelling CiST/Theaters Tilburg: Toneelmakerij – Jazz duzz

Jazz Duzz: Een toffe theatervoorstelling in de concertzaal met vooraf workshops in de klas.

Voor cool cats en hot dogs. Jazz duzz is een theatraal jazzconcert voor de middenbouw. Over buiten de lijntjes kleuren en 1+1=3. Met poëzie en anarchie, zelf verzonnen woorden en melodieën zonder eind. Dit is een dag uit het leven van Dizzy. Vandaag is de grote dag: hij gaat naar groep DRIE. Dat is best leuk, maar ook wat ingewikkeld. Waarom zijn er allemaal van die regels? Over hoe je je potlood vast moet houden. En dat je rechtop moet zitten.

Theaterkrant **** “Nooit te jong voor jazz! Paul Knieriem maakt een vrolijke ode aan de losheid en speelsheid van jazz. De fijne cast bouwt een lekker anarchistisch feestje in het klaslokaal.”

de Volkskrant **** “ Alles in Jazz duzz ontsnapt aan codes en verwachtingen. De mannen dragen geen jongenskleren maar streeppakken. Hun ledematen steken onder de minitafeltjes uit. Taal- en rekenopdrachten verschijnen als hilarische personages, met hoofddeksels van scrabble en bingo.”

Kernvoorstelling CiST. THEMA: IN JE LOOD STAAN – CREATIEF & KRITISCH DENKEN – MACHT & REGELS. Inclusief een door vakleerkrachten en Theaters Tilburg ontwikkeld randaanbod ter voorbereiding en verwerking van de voorstelling. Dit aanbod richt zich op taalontwikkeling en soc. emotionele ontwikkeling.

Aanbieder
Theaters Tilburg
Datum
Maandag 4 februari 2019
Duur
1 uur 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn
Locatie
Concertzaal
Kosten
€4,50 incl. workshop op school, prijs per leerling
Bestelnummer
14289
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug