Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg

Kinderboekenweek Geschiedenis

Volop keuze voor de Kinderboekenweek 2020!
Met geschiedenis als thema kunnen we alle kanten op, maar wacht niet te lang met het boeken van een kidscollege of voorstelling. De boekingen zijn inmiddels begonnen. Curiosityworld start altijd met een lezing over het gekozen onderwerp vooraf gevolgd door een workshop. Ook is het mogelijk om een voorstelling met het jeugdtheater Van Niks en van Alles te boeken met een lezing door Curiosityworld.

Jeugdtheater Van Niks en van Alles en Curiosityworld hebben hun krachten samengebundeld en treden op aanvraag bij scholen op. We zijn een ‘gelegenheidsduo’ te noemen. Janine Vriens heeft meer dan 20 jaar haar jeugdtheater en Sandra van Dam van Curiosityworld geeft meer dan 10 jaar lessen over wetenschap. Zodra een opdracht binnenkomt stemmen we af hoe we de kinderen betrekken bij het gekozen thema. We vragen ons af wat leeft in de media, wat kinderen zien bij een programma als Klokhuis. We kijken naar wat de lesmethodes bieden en sluiten ons daarb…

Aanbieder
Curiosityworld
Datum
In overleg
Duur
1:30 uur Voor een lezing en een workshop. 60 min bij een voorstelling en een lezing.
Locatie
Op school
Kosten
€140,-- Bij voorstelling en lezing zijn de kosten € 320. Bij afname van meerdere groepen lagere prijs. Geldt ook voor lezing en workshop. Excl. BTW / reis- en parkeerkosten.
Bestelnummer
18525
Doelgroep
Activiteit
Discipline

Zoek op
Trefwoord

Geef een of meerdere trefwoorden

Brochures
Downloaden | Bestellen | Contact

Adres
Koningsplein 11a
5038 WG Tilburg
Contactpersoon VO
Ineke Frijters
06 53385048
ineke.frijters@cist.nl
Contactpersoon PO
Lizette Mijland
06 28547067
lizette.mijland@cist.nl
Volg ons