Kindercabaret: Grote namen, grote dromen!

Op zoek naar een opening op maat voor een themaweek kunst, literatuur /of alles-in-1 project? Stop met zoeken en neem contact op met ons. Wij verzorgen, na overleg, een humoristische, theatrale kindercabaretvoorstelling. Daarnaast kan de openingsvoorstelling gecombineerd worden met passende workshops, waarbij wij graag meedenken over het doel en de inhoud. Neem hiervoor ook eens een kijkje bij het aanbod van Zonderlijntjes bij de rubriek workshops.

Voor de introductie van jullie project maken we als basis graag gebruik van ‘beroemdheden’ uit de beeldende kunst, literatuur, muziek, geschiedenis en/of wetenschap. Denk bijvoorbeeld aan figuren als Albert Einstein, Antoni Gaudi, Steve Jobs, Charles Darwin of Roald Dahl. Ze hadden iets belangrijks gemeen: creatief denken en grote dromen!
Deze types komen langs om de leerlingen enthousiast te maken voor jullie thema van de komende periode. Dit alles met veel humor, herkenning en een knipoog naar het nu. Hoe leuk zou het zijn om van deze figuren een gave opdracht of een idee voor de komende periode mee te krijgen? Kunst, literatuur en/of techniek gaan leven en komen dicht bij de kinderen.

Dit aanbod is ontstaan uit een samenwerking tussen Lonneke van de Sande, van ‘Zonderlijntjes’ en Janine Vriens, van ‘Theater van Niks en van Alles’. Wij hebben beide ruime ervaring in het primair onderwijs en het theater en ontdekten dat onze visie en missie prima bij elkaar aansluiten.

Wij komen onze creatieve en onderwijskundige passie graag delen!

Aanbieder
Zonderlijntjes
Datum
In overleg
Duur
0:45 uur
Locatie
Op school
Kosten
€350,-- (excl. BTW / reis- en parkeerkosten)
Bestelnummer
14105
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug