Maffiales voor beginners

Om een goede maffioso te zijn, moet je heel veel oefenen. Alleen de beste van de besten komt uiteindelijk aan de top. Je moet kunnen sluipen, je moet heel boos kunnen kijken, je moet kunnen doen alsof je onschuldig bent, je moet ondervragingen door de politie aankunnen. Het is een hartstikke moeilijke opleiding. Gelukkig zijn de deelnemers vandaag allemaal erg getalenteerd. Maar er kan er maar eentje de beste zijn. Eerst worden de nieuwe maffialeden getest op hun conditie en snelheid, daarna op hun maffialoopje, hun maffiastem en hun maffiabewegingen. Dan volgt het moeilijkste onderdeel: de moeilijke situaties. Met hun beste maffiagedrag, moeten de maffiosi allerlei moeilijke situaties het hoofd bieden, zoals een verhoor door de strenge agent, maar ook de ruzie met de andere maffiabaas. Wie o wie is de beste maffioso?

Het hoofd maffia-opleidingen (de docent van Factorium) neemt de kinderen meteen mee in hun verbeelding naar de maffiaschool. Ze leren een eigen personage te ontwikkelen, met bijbehorende stem en bewegingen. Daarna gaan ze binnen een helder kader situaties improviseren met dit nieuwe personage, met aan het eind van de workshop natuurlijk een prijsuitreiking.

Doelgroep: groep 7 en 8
Groepsgrootte: halve klassen of in overleg

Aanbieder
Factorium Podiumkunsten
Datum
In overleg
Duur
1:15 uur
Locatie
Op school of bij Factorium
Kosten
Bij afname van meerdere workshops van 75 min. op dezelfde dag: € 75,-- per workshop. Bij afname van één workshop van 75 min: € 112,50
Bestelnummer
8759
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug