Momo & de Tijdspaarders – Eric Borrias

Eric Borrias
Gekozen tot Vertelambassadeur 2016
Met maar liefst 18 voorstellingen in het aanbod, heeft Eric Borrias voor iedere doelgroep een verhaal. Hij zet beroemde (kinder-)boeken om naar voorstellingen die je meeslepen in het avontuur. Met minimale middelen om alle ruimte te geven aan de fantasie en verbeeldingskracht van zijn publiek. En daar kun je niet genoeg van hebben!

MOMO & de Tijdspaarders
naar het beroemde boek van Michael Ende.

We zijn we drukker dan ooit. Hebben nog maar weinig tijd. Tijd voor elkaar, tijd om niets te doen, tijd om samen te spelen. Zijn we in de greep van de Tijdspaarders? De heren in hun grijze pakken, hun bolhoeden en altijd weer die stinkende sigaren?

Dit verhaal gaat over een land in de greep van de geheimzinnige Tijdspaarders.
Stap voor stap stelen ze de tijd, zorgen dat iedereen zich haast. “ Snel, snel. Dat spaart tijd.” Iedereen raakt in hun greep. Behalve MOMO.

Momo woont in de oude ruïne aan de rand van de stad. Mensen komen graag bij haar, want Momo luistert, heeft alle tijd. Maar dat bevalt de Tijdspaarders absoluut niet! Momo wil koste wat kost de Tijdspaarders verslaan, zodat iedereen weer alle tijd van de wereld heeft! Tijd om te spelen, tijd om te luisteren naar elkaar. Gelukkig krijgt ze hulp van de mysterieuze Meester Horna en zijn schildpad Kassiopeia.

Thema’s: vriendschap, omgaan met tijd.
Met lesbrief

Aanbieder
Het Verteltheater
Datum
In overleg
Duur
0:50 uur
Locatie
Op school
Kosten
€556,50 1 voorstelling op 1 dag incl. reiskosten en BTW € 556,50 / 2 voorstellingen op 1 dag incl. reiskosten en BTW € 1.007,-- / 3 voorstellingen op 1 dag incl. reiskosten en BTW € 1.113,--
Bestelnummer
13643
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug