Rondleiding 013

Een kijkje in de wereld van 013, zowel voor als achter de schermen: het is mogelijk om met de klas (of klassen) 013 Poppodium te bezoeken. Een rondleiding maakt altijd onderdeel uit van uw bezoek, maar is eventueel modulair aan te vullen met andere onderdelen of werkopdrachten.

De leerlingen komen langs beide zalen, staan als artiest op het podium, maar ook achter het podium en bezoeken kantoren, de keuken en de kleedkamers. Je kunt zelf kiezen of je rondgeleid wil worden door een ervaren externe deskundige, een medewerker van 013 (marketing/programma) of door een jonge muzikant. Tijdens deze rondleiding krijg je de nodige info m.b.t. de bedrijfsvoering van 013, wetenswaardigheden uit de historie en leer je wat er allemaal bij komt kijken om een paar honderd optredens per jaar te organiseren.

Naast de standaard rondleiding organiseert 013 werkopdrachten met o.a. technasia als het gaat om duurzaamheidsopdrachten en leren econasia studenten de financiële structuren van onze sector kennen. WOO HAH festival kan ook als onderwerp besproken worden tijdens een opdracht, dit festival is 5 jaar geleden door 013 gestart en toonaangevend als het gaat om hiphop en urban.

Een aantal keer per jaar worden in 013 evenementen georganiseerd zoals Cultuurteelt en Tilburg’s Got Talent waarin leerlingen de kans krijgen hun talenten te delen voor een volle zaal.

Aanbieder
Poppodium 013
Datum
In overleg
Duur
1 uur - maximaal aantal deelnemers: 20 personen
Locatie
013 Poppodium Tilburg
Kosten
€59,--
Bestelnummer
8817
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug