SpokenWord en Storytelling

Spreek en vertel!
Hoe vertel je een goed verhaal? Met wat voor krachtige tekst blaas je iedereen omver? Hoe verpak jij een mening zodat het raakt? Dat doe je met Spoken Word en Storytelling.

Geef expressie
Ontdek je innerlijke poetry slammer en gebruik Spoken Word om te schrijven, spreken of vertellen. Doe het met anderen of alleen, schrijf lange teksten of korte het maakt niet uit. Je expressie zit ‘m in je woorden en dat maakt van iedereen een performer.

Urban Poetry
Spoken Word verschilt van het ‘traditioneel’ dichten omdat de performer een grotere vorm van vrijheid heeft. Hij of zij mag meerdere attributen, zoals muziek of beweging, gebruiken om zijn tekst voor te dragen. Het is dus dynamischer en aantrekkelijker. Er wordt ook aandacht besteed aan spreekvaardigheid en het vergroten van zelfvertrouwen met behulp van eigen werk.

Uitstekende begeleiding
Onder begeleiding van Onias Landveld, Winnaar van 2015 Van Dale Spoken Award voor storytelling en stadsdichter van Tilburg, ontdekken de leerlingen hoe ze hun eigen stem kunnen ontwikkelen en een boodschap te overbrengen. De lessen zijn uitdagend en aansprekend dus het verveelt nooit. Ontwikkel spraakkunst en wees een uniek op je eigen eigen manier. Het enige wat je nodig hebt, is pen en papier.

Aanbieder
Onias Landveld
Datum
In overleg
Duur
1 uur workshops hebben een basis van 1 uur maar zijn in meerdere sessies beschikbaar
Locatie
Op school
Kosten
€85,--
Bestelnummer
14625
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug