Thematische workshop voor de hele school; een doorlopende leerlijn

De leerlijn is zodanig opgesteld dat de aangeboden lesstof een opbouw heeft in moeilijkheidsgraad. Gedurende het hele traject, van groep 1 t/m groep 8, zullen de leerlingen zoveel mogelijk nieuwe materialen en technieken aangeboden krijgen, die bij het ontwikkelingsniveau van de leerling van dat moment passen. Elk jaar kan de leerlijn herhaald worden, omdat de leerlingen dan weer een klas zijn opgeschoven. De leerling zal aan het einde van het traject een brede basis hebben gelegd op het gebied van creatief onderwijs.

De doorlopende leerlijn kan een thema meekrijgen en kan ondersteund worden door voorbeelden uit de beeldende kunsten, de literatuur, de muziek en het theater. De doorlopende leerlijn wordt een onderdeel van het reguliere lesprogramma en kan het als zodanig ook ondersteunen. Beeldende vorming bevordert het oplossing gerichte denken van de leerlingen en zal als zodanig de studieresultaten positief kunnen beïnvloeden.
Een doorlopende leerlijn wordt altijd in samenwerking met de school opgesteld.

Aanbieder
Maritée Onderdenwijngaard
Datum
In overleg
Duur
2 uur per groep door mij begeleid, plus eventueel lessen gegeven door de leerkracht. Het opstellen van de leerlijn staat hier los van
Locatie
Op school
Kosten
€60,-- per uur, zowel voor lessen als het opstellen van de leerlijn, exclusief materiaal, reistijd en reiskosten
Bestelnummer
8931
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug