Vincents Tekenlokaal i.s.m. Ontdekstation013

In onze nieuwe werkplek is er ruimte voor een combinatieprogramma van Vincents Tekenlokaal en Ontdekstation013! In deze workshop die een dagdeel duurt verkennen we het grensgebied tussen kunst en techniek. We werken met verschillende disciplines en materialen en werken daarmee toe naar één eindproduct.

Bij onze workshops maken wij gebruik van de principes van Onderzoekend en Ontwerpend Leren; ook gaat er bijzondere aandacht uit naar het benutten van 21st century skills. We bieden deze workshop aan op het niveau van de (bovenbouw)klas, waardoor hij zowel voor groep 6 als voor groep 8 geschikt is.

Afhankelijk van het seizoen, het weer en de wensen van de klas kan de inhoud van deze combinatieworkshop op verschillende manieren worden ingevuld. Ons workshopaanbod blijven we verbreden, waardoor we vaak ook workshops aanbieden die niet in de brochure staan maar die u ook zou kunnen volgen. We staan er ook altijd voor open om onze workshops aan te passen op de onderwerpen en thema’s waar uw klas op dat moment mee bezig is, zodat we goed kunnen aansluiten op uw lesprogramma en daar een uitbreiding van kunnen zijn.
Neem dus vooral contact met ons op voorafgaand aan uw bezoek om met ons door te nemen wat de mogelijkheden zijn.

Aanbieder
Vincents Tekenlokaal
Datum
In overleg
Duur
3 uur
Locatie
Vincents Tekenlokaal
Kosten
€150,--
Bestelnummer
14791
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug