Vrolijke kunst in de openbare schoolruimte

Zet de uitstraling van uw school kracht bij door middel van een ruimtelijk kunstwerk. Versterk het karakter van de school door mooie en vrolijke elementen op het schoolplein of geef de entree extra aandacht. Beschilderde betonnen banken, een groot beeld, een pad met gekleurde paaltjes, een kleurrijke zandbak, speels gevormde houten bomen, zithoekjes of een bos van hoge palen. Alles is mogelijk. Dit kan n.a.v. een bepaald thema (spelen, leren, natuur, samenwerken, enz.) of het motto van de school uitgewerkt en vormgegeven worden.

Er wordt gekeken naar de omgeving van de school. Maar ook binnen de school komen ruimtelijke kunstwerken goed tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan een grote kroonluchter in de hal of aula van de school. Ook hier is heel veel mogelijk.
Het is voor leerlingen een bijzondere ervaring om gezamenlijk iets te maken dat lange tijd aanwezig blijft. Het kan de interesse van uw leerlingen voor kunst en cultuur blijvend stimuleren en het schoolgebouw een speelse en herkenbare uitstraling geven. Dit project kan schoolbreed, maar ook met een aantal groepen uitgevoerd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Aanbieder
BIKCollectief
Datum
In overleg
Duur
0 uur In overleg
Locatie
Op school
Kosten
€60,-- per kunstenaar per uur, exclusief reis- en materiaalkosten
Bestelnummer
8811
Valt onder
Cultuureducatie
Doelgroep
Activiteit
Discipline
« Terug