menu

Factorium Onderwijs

Cultuur in de klas? Factorium Onderwijs regelt het!

Factorium Onderwijs staat garant voor kwaliteit, deskundigheid en continuïteit.

Uitgaande van de behoeften van scholen biedt Factorium Onderwijs een passend aanbod; van eenmalige workshops tot langdurige projecten of een bijdrage in de professionalisering van leerkrachten en kunstvakdocenten.
Het aanbod van Factorium Onderwijs is erop gericht een bijdrage te leveren aan een brede talentontwikkeling van de leerlingen én het ontzorgen van leerkrachten.

Factorium Onderwijs biedt:

> een stevig en inspirerend aanbod voor de creatieve en kunstzinnige ontwikkeling van leerlingen.

> passend aanbod, van een eenmalige kennismakingsactiviteit tot het langdurig inzetten van een vakleerkracht en alles daartussenin.

> coaching en training van leerkrachten om hen de nodige basisvaardigheden bij te brengen voor het verzorgen van onderwijsactiviteiten op de terreinen dans, drama en muziek.

Factorium Onderwijs is tevens een betrouwbare partner in het Tilburgse netwerk van talentontwikkeling en cultuureducatie.

*Foto: William van der Voort

Adres
Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Telefoon
E-mailonderwijs@factorium.nl
Activiteit(en)
Project Voorstelling Workshop
Doelgroep
Primair Onderwijs: bovenbouw Primair Onderwijs: onderbouw Scholing docenten PO Scholing docenten VO Primair Onderwijs: middenbouw Voortgezet Onderwijs: bovenbouw Voortgezet Onderwijs: onderbouw Speciaal Basisonderwijs
Ga naar de aanbieder

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl