CiST Nieuwsbrief
 

Nieuwsbrief 3, primair onderwijs | 20 april 2010Presentatiedag primair onderwijs CiST op 8 juni

$$dates:287:200$$

Nieuwe CiST-brochure op 8 juni!!!!

Komt u ook naar de presentatiedag?

Het is ieder jaar weer een bijzonder gebeuren: de presentatieavond van het nieuwe cultuureducatieve programma. Op deze avond ontmoeten culturele veld en onderwijs elkaar.

Vanwege het succes van voorgaande jaren en omdat CiST naast de nieuwsbrieven de leerkrachten ook op een andere manier wil informeren, organiseren we op 8 juni aanstaande in het Jan van Besouwhuis in Goirle, de jaarlijkse presentatiedag. Op die dag wordt het aanbod uit Tilburg en omgeving voor het schooljaar 2010-2011 gepresenteerd.

De presentatie begint om 16.00 uur en is rond 20.15 uur afgelopen. CiST zorgt voor een maaltijd.

Op de presentatiedag kunt u de educatief medewerkers uit het culturele veld ontmoeten, maar ook met elkaar van gedachten wisselen over wat u op uw school doet met cultuureducatie.

Deelname aan de presentatiedag is voor scholen/instellingen uit de gemeente Tilburg gratis. U kunt met meerdere vertegenwoordigers van uw school naar deze presentatiedag komen.

Ook scholen van buiten de gemeente Tilburg zijn welkom op de presentatiedag. Wij vragen hen echter wel een bijdrage van € 10,00 per persoon, tenzij zij een vaste relatie hebben met CiST. Dan is deelname gratis.

Het programma is tot stand gekomen dankzij de inzet van zeer velen. Wij hopen dat u, als onze gasten, die inzet weet te waarderen. Wij zouden het erg fijn vinden als u ook na het buffet aanwezig bent. Ook de mensen die na de pauze optreden verdienen aandacht! De afsluitende voorstelling is meer dan de moeite waard!!!
Klik hier voor het programma en het inschrijfformulier.

 

 

 

 Klik hier om je af te melden voor de nieuwsbrief