menu

Afname activiteiten

CiST helpt scholen met de deelname aan programmalijnen, en ook bij de afname van andere culturele activiteiten. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen, maar je kunt je ook laten inspireren door de ontmoetingspagina met cultuurprofessionals waar wij graag mee werken.

In de afgelopen jaren heeft CiST gewerkt aan een stevig netwerk van cultuurprofessionals. We geloven dan ook dat goede cultuureducatie zowel in de school, in de wijk en in de stad plaatsvindt - samen met onderwijs- én cultuurprofessionals.

Ben of ken jij een cultuurprofessional die nog niet aangesloten is bij het netwerk van CiST? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Try Out Cultuur

Door mee te doen aan Try Out Cultuur kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente worden in een kleurrijk boekje gebundeld en aan alle gezinsoudsten op de basisschool uitgedeeld.

Tegen een laagdrempelig tarief, soms zelfs gratis, kunnen leerlingen van groep 1 t/m 8 kennismaken met één of meerdere activiteiten op het gebied van cultuur. Het aanbod varieert van muziekles tot schilderen en van theater tot programmeren. Voor meer informatie, ga naar https://www.tryouttilburg.nl/.

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl