menu
Van Creativiteit Naar Succes

Van Creativiteit naar Succes

'Van Creativiteit naar Succes' – Groeien in jouw cultureel ondernemerschap  

Wil je jouw creatieve onderneming naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor 'Van Creativiteit naar Succes', een inspirerende dag gevuld met workshops, gericht op de ontwikkeling van zakelijke vaardigheden en artistieke profilering voor jou als culturele maker. Mis deze unieke kans niet om te leren, te delen en te groeien binnen de culturele sector. Reserveer nu alvast een plek op weg naar jouw creatieve en zakelijke succes!  

Wat kan je verwachten? 

Workshops: Laat je tijdens diverse workshops inspireren door experts en ontwikkel vaardigheden die essentieel zijn voor het succes van je creatieve bedrijf. Verdiep je in marketingtechnieken, leer effectief samenwerken met andere sectoren, verbeter je profilering en verfijn je financiële planning.  

Netwerklunch: Geniet van een netwerklunch waar je in een informele setting kunt netwerken met mede-ondernemers en adviseurs van Kunstloc Brabant. Dit is de perfecte gelegenheid om je netwerk te vergroten en waardevolle connecties te leggen.

Persoonlijke advies: Heb je een specifieke vraag of uitdaging? Ontmoet de Kunstloc Brabant adviseurs en ontdek hoe ze jouw creatieve en zakelijke groei kunnen ondersteunen.

Lonne Gosling: Acteur en theatermaker Lonne Gosling is 25 juni aanwezig als gastvrouw. Deze Tilburgse zzp'er is een heuse ervaringsdeskundige. Ze opent de dag en sluit af zoals alleen zij dat kan.

Lonne Gosling is sinds 2010 theatermaker bij onder andere Cie Perelman. Sinds 3 jaar werkt ze samen met schrijver/theatermaker Twan van Bragt. Hun meest recente werk is de videoserie LIFE OF GEMMA, deze tragikomische serie is te bekijken via Lonne's Movie Channel op youtube.   

Deze inspirerende dag is georganiseerd door KunstLoc. De kosten voor deelname bedragen € 25,-

Klik hier voor het volledige programma en aanmeldmogelijkheden.

Datum
Duur
LocatieDe Nieuwe Vorst
Voor wieCultuurprofessionals (culturele makers)
Deel met elkaar

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl