menu

CiST & de culturele sector

Cultuureducatie

CiST werkt aan een stevige samenwerking met vele culturele partners. Onze leveranciers. De samenwerking met Theaters Tilburg en de Nieuwe Vorst is stevig door het ontstaan van de kernvoorstellingen. Met Factorium Cultuurmakers en Art -fact zitten we frequent om de tafel in het kader van de cultuurcoaches. Binnen de uitvoering van educatieve programma's en activiteiten zijn ook vele ZZP’ers uit de regio actief, CiST staat altijd open voor nieuwe ontmoetingen met nog onbekende ZZP’ers.

Ontmoet scholen

CiST is een bekende kennispartij van veel scholen in de regio. Graag geven wij inzicht in de culturele ontwikkelingen en kansen van deze scholen.

Hulp of advies nodig?

We helpen graag. Neem contact met ons op.

Ineke Frijters

Contactpersoon VO

Annelijn Smulders

Procesbegeleider cultuureducatie

Robin Brugman

Procesbegeleider cultuureducatie

Educatieve projecten

CiST werkt vanuit de vraag van de school en de gesignaleerde onderwijsontwikkeling. Om de vraag met betrekking tot cultuureducatie en de onderwijsontwikkelingen in beeld te houden voeren we gesprekken met leerkrachten, interne cultuurcoördinatoren, directies en schoolbesturen.

Inspiratie

PODCiST

In onze podcastserie nemen we je mee in daar waar wij als CiST elke dag mee bezig zijn. De verbinding tussen kunst, cultuur en onderwijs. In deze podcast stellen we onze vragen, omarmen we het niet weten en spreken we met mensen uit het werkveld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ik ga ermee akkoord dat CiST mijn e-mailadres verwerkt, zoals omschreven in de privacyverklaring, om mij nieuwsbrieven te versturen.

© 2022 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg / Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg / info@cist.nl