menu
Netwerkbijeenkomst 21 Juni 2022

Netwerkbijeenkomst 21 juni 2022 - samen op de rode loper!

Gisteren was het eindelijk zover. Na een lange tijd online en voorzichtig elkaar in kleine groepen ontmoeten, was het nu dan weer het moment om de rode loper uit te rollen voor een netwerkbijeenkomst in en rondom onze nieuwe locatie bij Carré!

Een mooi moment waarbij we leraren, kunstvakdocenten, kunstenaars en culturele instellingen bijeen brachten. Waar Jochen Otten ons wakker schudde met zijn scherpe humor, Judith Vinkenvleugel onze eigen krachten en verbindingen met LEGO Serious Play zichtbaar maakte, waar Moniek Smeets en haar danseressen ons lieten verdwalen in hun magische theaterwereld, waar nieuwe én bekende aanbieders op de ZeepCiST stonden, waar de voorstelling #HELD(IN) ons nieuwe inzichten gaf en waar we vooral met elkaar in ontmoeting waren. Delen, inspiratie en genieten van het samenzijn - dat is wat we hebben gezien bij alle deelnemers.

Met deze bijeenkomst proosten we op het huidige schooljaar, en hopen we komend jaar elkaar nog veel meer te mogen ontmoeten. En de eerste datum voor een nieuwe netwerkbijeenkomst staat dan ook gepland: dinsdagmiddag 18 oktober. De volgende keer (weer) een uitnodiging ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg alle activiteiten van CiST hier, op onze gloednieuwe website!

© 2022 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg / Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg / info@cist.nl