menu
Terugblik Bouwzone Reyshof

Terugblik BOUWZONE REYSHOF

“Yes, het is gelukt!” juicht Anne en klapt voor haar bouwmaatje Juliette. Juliette is namelijk op hun stoel gaan zitten en ja hoor… de zelfgebouwde creatie blijft staan. Zonder ook maar 1 spijker of schroef te gebruiken hebben de twee meiden een stoel en een tafeltje in elkaar gezet.

Onder leiding van kunstenaar Ton Lammers samen met Lennard Grunewald van Ontdekstation013 hebben 100 kinderen op drie dagen steeds 2 uur lang aan een eigen bouwsel gewerkt.  Op het einde van de workshop zetten alle kinderen hun creaties bij elkaar: een stoel, tafels, een paard, een windmolen, een hangmat met beer, een vuilnisstort en nog veel meer onderdelen verbeelden samen Reyshof xs. De eigen wijk zoals het er vroeger vanuit de fantasie van de kinderen heeft uitgezien.

Wij – cultuurcoaches in de Reeshof - kijken met plezier en trots terug op de 1ste editie van de Bouwzone in het Reeshofpark. Er werd met veel enthousiasme drie middagen gebouwd, getimmerd en gezaagd. Op zaterdag werd de bouwweek afgesloten met een tentoonstelling en dansvoorstelling voor de hele familie. Ook kon er nog steeds gebouwd worden, maar dan aan een reuzeknikkerbaan samen met Bakfietsjuf Marjo Dirks.

Heb je vragen of ideeën voor de cultuurcoaches in de Reeshof? Stuur een mailtje naar Nina Ruge of Marika Taborsky via cultuurcoachreeshof@gmail.com.

© 2022 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl