menu

CiST & het onderwijs

Onderwijsontwikkeling

CiST werkt vanuit de vraag van de school en de gesignaleerde onderwijsontwikkeling. Samen gaan we kijken welke programmalijnen bij de school passen. We werken binnen de individuele trajecten vanuit vier scenario's: Cultuureducatie & vakgebieden, Cultuureducatie & culturele disciplines, Cultuureducatie & competenties, Cultuureducatie & creativiteitsontwikkeling.

Ontmoet cultuurprofessionals

In de afgelopen jaren heeft CiST gewerkt aan een stevig netwerk van cultuurprofessionals. We geloven dan ook dat goede cultuureducatie zowel in de school, in de wijk en in de stad plaatsvindt - samen met onderwijs- én cultuurprofessionals. Graag stellen we de cultuurprofessionals aan je voor waar wij graag mee werken.

CiST en de culturele partners

CiST werkt aan een stevige samenwerking met vele culturele partners. De samenwerking met Theaters Tilburg en de Nieuwe Vorst is stevig door het ontstaan van de kernvoorstellingen. Met Factorium Cultuurmakers en Art -fact zitten we frequent om de tafel in het kader van de cultuurcoaches. Binnen de uitvoering van educatieve programma's en activiteiten zijn ook vele ZZP’ers uit de regio actief, CiST staat altijd open voor nieuwe ontmoetingen met nog onbekende ZZP’ers.

Hulp of advies nodig?

We helpen je graag. Neem contact met ons op.

Claudia den Boer

Procesbegeleider cultuureducatie

Stefanie Bolsius

Procesbegeleider cultuureducatie

Tanja Cavaljé

(Virtueel) Administratief Support

Ineke Frijters

Procesbegeleider cultuureducatie | Contactpersoon VO

Wendy Goossens

Procesbegeleider cultuureducatie

Leonie van Kelle

Directeur

Bas Verberk

Directeur-bestuurder

Dieuwertje Vorstenbosch

CiST versterker

PODCiST

In onze podcastserie nemen we je mee in daar waar wij als CiST elke dag mee bezig zijn. De verbinding tussen kunst, cultuur en onderwijs. In deze podcast stellen we onze vragen, omarmen we het niet weten en spreken we met mensen uit het werkveld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ik ga ermee akkoord dat CiST mijn e-mailadres verwerkt, zoals omschreven in de privacyverklaring, om mij nieuwsbrieven te versturen.

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl