menu

Doe maar niet

Lara en Lotte zijn naast performers ook professionele dansdocenten. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden om op maat gemaakte creatieve (dans)workshops aan te laten sluiten op de voorstelling. Er wordt dieper op het thema ingegaan door het publiek fysiek zelf te laten ervaren en bewust te maken van hun eigen en andermans (fysieke) grenzen.

Vanwege de samenwerking met Selfdefence van Dinther is er de mogelijkheid een workshop zelfverdediging aan te laten sluiten op het nagesprek. Want… hoe zorg je ervoor dat je zelfverzekerd genoeg bent om jouw grenzen aan te geven? En hoe deal je met een situatie als jouw grenzen NIET gehoord worden? Dit leer je allemaal in deze aansluitende workshop zelfverdediging.

De ervaring van de eerste twee seizoenen heeft geleerd dat dit thema meer los maakt bij het publiek (en ook bij ons) dan we ooit hadden durven dromen. Het programma van 'Doe maar niet' zet jongeren aan het denken over het aangeven van grenzen en (on)gewenst fysiek contact.

Deze voorstelling zal daarom invloed hebben op het sociaal en emotioneel bewustzijn van jongeren, de spelers van de toekomst. 

Kortom; een cultureel en vooral waardevol programma dat impact maakt. 


Telefoon
E-maildansduetdoemaarniet@gmail.com
Activiteit(en)
Project Voorstelling Workshop
Doelgroep
Primair Onderwijs: bovenbouw Primair Onderwijs: middenbouw Scholing docenten PO Scholing docenten VO Speciaal Basisonderwijs Voortgezet Onderwijs: bovenbouw Voortgezet Onderwijs: onderbouw
Ga naar de aanbieder

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl