menu
Educatieve Lezingen En Workshops Over Wetenschap Geschiedenis Natuur

Curiosityworld

In 2009 is Curiosityworld door Sandra van Dam opgericht. Het betekent letterlijk: nieuwsgierigheid naar de wereld. Die nieuwsgierigheid begon al op jonge leeftijd. Na haar studie Museologie bleef ze geïnteresseerd in alles om haar heen. Sinds de oprichting geeft zij kindercolleges en workshops op het gebied van Wetenschap, Sterrenkunde, Ruimtevaart, Geologie, Prehistorie, Geschiedenis, Cultuur en Natuur. Curiosityworld is breed en wordt gewaardeerd vanwege de pure inhoudelijke kennis, levenservaring en enthousiaste manier van presenteren.

Curiosityworld verzorgt interessante gastlezingen en educatieve workshops op scholen. De kindercolleges worden afgestemd op het niveau van de groep en zelfs op het kind. Curiosityworld  heeft de expertise en ervaring om lessen te geven aan reguliere scholen, speciaal onderwijs of hoogbegaafd onderwijs. De lijst aan thema onderwerpen (feb 2021 – ca. 90 onderwerpen) waaruit de scholen kunnen kiezen wordt regelmatig geüpdatet en is vanaf de Curiosityworld website als pdf te downloaden.

Dat de interesse voor wetenschap, geschiedenis of cultuur in zekere mate tijdloos is. Of je nu een kind was van 30 jaar geleden of een kind van nu. Alleen het overbrengen, de te raadplegen bronnen, het werkveld of de beleving in de klas, reist met de tijd mee. Als aanbieder zul je zoveel mogelijk op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied.

Telefoon
E-mailinfo@curiosityworld.nl
Ga naar de aanbieder

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl