menu

EELT

Wij willen dat leerlingen gebruik maken van hun fantasie en probleemoplossend vermogen. We bieden theaterworkshops aan maar daarnaast hebben we binnen ons collectief ook kunstenaars, muzikanten en filmmakers die allemaal maar al te graag iets neerzetten op een school.

Wij hebben een aantal programma’s die we aanbieden, maar liever werken wij aan de hand van een vraag van een school. We vinden het fijn om samen met een school op zoek te gaan naar die activiteiten die het beste passen bij het karakter van die school. In onze woorden gaan we op zoek naar het “eelt” binnen de school.

We streven naar een langdurende samenwerking met een school. Binnen zo’n samenwerking kunnen we dan aan een programma werken dat echt bij die school past. Wij zullen daarbij wel altijd onze eigen originaliteit in het oog houden.

EELT Theatercollectief houdt zich bezig met thema’s die de wereld om ons heen veranderen, zoals de energietransitie, nieuwe Nederlanders en technologische ontwikkelingen. EELT benadert deze thema’s op een originele en eigen manier.

Adres
Reigerstraat 32, 5022 AH, Tilburg
Telefoon
E-mailmzijp@eeltweb.nl
Ga naar de aanbieder

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl