menu

Hoox

HOOX is al een aantal jaar bezig met het geven van workshops en optredens voor verschillende leeftijden. Het doel is steeds groei van zelfvertrouwen bevorderen door middel van succesbeleving, aanzetten tot initiatief nemen en samenwerking met gebruikmaking van laagdrempelig improvisatietheater en een keur aan theater oefeningen en spelvormen.

“Roept U maar!” is bijvoorbeeld een doldwaze, volledig geïmproviseerde voorstelling, die alle taal en culturele barrières overstijgt. Humor vanuit de belevingswereld van het publiek, ondeugend en prikkelend, relevant maar vooral heel grappig! “Doet U maar!” is een aansluitende workshop die leerlingen in de gelegenheid stelt met een fikse dosis humor en succesbeleving toneel te spelen zonder voorbereiding of repetitie. Bij HOOX mag er volop gelachen worden want leerlingen staan volgens ons al genoeg onder druk. In “The Point” gebruikt HOOX improvisatietheater om met het publiek onderwerpen aan te snijden en begrijpelijk te maken. Zoals bijvoorbeeld het schoolreglement of actuele interne problematiek.

Door middel van voicing en begrijpelijke taal bieden wij leerlingen de tools en mogelijkheden om hun stem te vinden en deel uit te maken van een dialoog of debat. HOOX is bij uitstek uw prettig gestoorde, zeer kundige en flexibele partner waar het de communicatie van theatrale en ludieke aard betreft. Denk niet, wat is er mogelijk? Denk, wat zou ik willen!

E-mailcefashoofs@gmail.com
Ga naar de aanbieder

© 2022 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg / Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg / info@cist.nl