menu
Animatie Toveren En Experimenteren Met Film

ANIMATIE, TOVEREN EN EXPERIMENTEREN MET FILM

Filmpjes maken is helemaal van deze tijd, we leven immers in een digitale wereld. Maar zou het niet nog spannender worden als je kunt ‘toveren’ binnen jouw film? Voorwerpen en materialen laten bewegen en/of veranderen. Levenloze dingen levend doen lijken het onmogelijke mogelijk maken!

De leerlingen gaan in groepjes animatiefilmpjes maken, bijvoorbeeld klei-animatie, objectenanimatie, getekende animatie of een klassikale animatie met de leerlingen zelf. Er wordt van hen gevraagd om goed samen te werken, taken te verdelen en open te staan voor elkaars creativiteit, inventiviteit en fantasie.

Bovendien zijn de leerlingen tegelijkertijd bezig te bedenken hoe dingen zullen gaan bewegen en verlopen, dus met het verzinnen van een verhaal waarvoor ook een toepasselijke titel moet worden bedacht.

Er kan vanuit vrije onderwerpen worden gewerkt, maar animatiefilm leent zich ook prima voor allerlei vakoverschrijdende thema’s.

Duur
Advies prijs62,50 per uur excl. materialen en reiskosten
Activiteit(en)
Project Workshop
Doelgroep
Primair Onderwijs: bovenbouw Scholing docenten PO Scholing docenten VO Voortgezet Onderwijs: bovenbouw Voortgezet Onderwijs: onderbouw
Ga naar de aanbieder

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl