menu
Trainingen Voor Het Hele Docententeam

TRAININGEN VOOR HET HELE DOCENTENTEAM

Door de digitalisering van, en de snelle veranderingen in de maatschappij zijn de lesprogramma's steeds aan het veranderen. Andere dingen worden belangrijker. Creativiteit zal een grotere rol gaan spelen in het onderwijs. Wij kunnen uw docententeam nieuwe ideeën, technieken, benaderingen en vaardigheden aanreiken ter aanvulling op bestaande kennis. Ook kijken we hoe de creatieve lessen vakoverschrijdend kunnen worden, zodat het meer integreert met de bestaande lesstof. Door de reguliere lesstof ook beeldend te maken, komt deze ook op een creatieve manier tot de leerlingen.

Voor iedere docententraining kunt u een keuze maken uit een ruim aanbod.

We kunnen de vele raakvlakken van de 21st Century Skills en het beeldende vak behandelen. Of vul een gedeelte van de training over de onderwerpen 'evalueren en beoordelen van werkstukken'. Er is een training over kunstbeschouwing, kunstgeschiedenis, de beeldaspecten, compositie, creatief denken, taal en beeldende vorming, doorgaande leerlijnen, enzovoorts. In overleg komen we tot een voor u interessante docententraining. Het hele team, of wie daarvan geïnteresseerd is, kan hier deel aan nemen.

BIK Collectief heeft een reeks van basistrainingen ontwikkeld waarin vele aspecten belicht worden. Indien nodig kan deze aangepast worden aan de wensen van de school.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden. We staan voor jullie klaar en hebben er zin in!

Duur
Advies prijs62,50 per uur excl. materialen en reiskosten
Activiteit(en)
Workshop
Doelgroep
Scholing docenten PO Scholing docenten VO
Ga naar de aanbieder

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl