menu
Vakoverschrijdend Werken Lesstof Geintegreerd in Beeldende Vorming

VAKOVERSCHRIJDEND WERKEN; LESSTOF GEÏNTEGREERD IN BEELDENDE VORMING

Hoe mooi is het om de leerlingen de lesstof te laten beleven, te laten voelen, op verschillende manieren te laten benaderen en ze daardoor een breder perspectief en denkbeeld mee te geven!

Door de digitalisering van, en de snelle veranderingen in de maatschappij zijn de lesprogramma's flink aan het veranderen. Creativiteit, inventiviteit en vindingrijkheid zullen een grotere rol gaan spelen in het onderwijs.

Wij hebben een ruime ervaring met het verbinden van de lesstof en beeldende vorming en inmiddels hebben we vele, vele vak overschrijdende workshops ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan wereldoriëntatie met daarbinnen thema’s zoals: de Gouden eeuw, de middeleeuwse stad, natuurzaken, wereldse culturen, de oertijd, het heelal, en nog veel en veel meer. Maar ook taal en techniek vormen een mooie combinatie met beeldende vorming. Tweedimensionaal of ruimtelijk.

Uitgewerkt in kosteloos materiaal, hout, klei, textiel, druktechnieken, teken en schildertechnieken, collagetechnieken, fotografie, animatie of in materialen en technieken waar je nooit aan gedacht zou hebben. Laat de leerlingen verwonderen, ontdekken en zich creatief uiten.

Duur
Advies prijs62,50 per uur excl. materialen en reiskosten
Activiteit(en)
Project Workshop
Doelgroep
Primair Onderwijs: bovenbouw Primair Onderwijs: middenbouw Primair Onderwijs: onderbouw Voortgezet Onderwijs: bovenbouw Voortgezet Onderwijs: onderbouw
Ga naar de aanbieder

© 2023 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl