menu

ZZpeers

ZZPeers is een nieuw Peernetwerk in Tilburg speciaal voor ZZP’ers en kunstvakdocenten in het onderwijs.
Ontmoeting, verbinding en persoonlijke ontwikkeling staat in dit netwerk centraal. Door middel van gratis bijeenkomsten biedt ZZPeers iedereen die als ZZP'er in het onderwijs werkt - of wil werken - een inspirerende omgeving waarin je andere collega´s ontmoet en tools krijgt aangereikt die jou verder helpen in het werkveld. De bijeenkomsten worden ontwikkeld op basis van de input verkregen uit het Peernetwerk.

De eerste geslaagde bijeenkomst was in april 2022 en nam Wendy fok van Dramataal ons mee in de kracht van de kwetsbaarheid. De tweede inspirerende bijeenkomst vond plaatst op woensdag 8 juni in de Nachtzuster in het centrum van Tilburg. Deze keer werd er gebouwd aan het eigen verhaal. Samen met Judith Vinkenvleugel bouwde de deelnemers - letterlijk - in 2,5 uur aan hun eigen propositie.

Sluit je aan bij ZZPeers!
Heb je een goed idee voor een bijeenkomst of wil je graag op de hoogte blijven en/of onderdeel zijn van ZZPeers?
Laat het weten door een mailtje te sturen naar zzpeers@factorium.nl of door de vragenlijst in te vullen via deze link

ZZPeers is een project van Factorium Cultuurmakers, in samenwerking met Marjolein Mostert, Daphne Snellaars, Marijke Kools en CIST. ZZPeers wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Als je interesse hebt in andere ZZPeers projecten zoals de Urban-leerlijn voor het VMBO of het drama-project Presenteer jezelf! Neem dan contact op met Factorium Onderwijs.

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl